Queenie-hulle

Die groep bergies vir wie die trappe van die Goeie Hoop-sentrum in Kaapstad al jare lank hulle enigste huis is, het nie ’n normale dag by die werk nie: Jerry het net R10 gekry vir twéé úre se karre oppas, iemand het die gemeenskaplike dop uitgesuip, en Queenie daag op met ’n brief van die Stadsraad af om hulle uit hulle blyplek te sit! Hoe nou gemaak? Hulle sal begin met ’n brief aan die goewerment, of nee, ’n MEMORANDUM. Whitey het darem Engels tot standerd agt gehad, so hy weet, reg? To whom it may concern…

Met: : Louw Venter, Jill Levenberg, Brendon Daniels, Lynelle Kenned, Jaques de Silva Teks: Christo Davids en Lloyd Davids Regie: Christo Davids Vervaardiger: Aardklop Ondersteun deur: AK 21

Banketsaal, 24 Sept 16:00, 25 Sept 20:00, 26 Sept 09:30, 27 Sept 17:00, 28 Sept 17:30, R160, 70 min, Tragikomedie, Geen o/16 (T,I), Afr

KLIK HIER VIR KAARTJIES