Monsieur Ibraham – Monsieur Ibrahim en die blomme van die Koran

Monsieur Ibrahim en die blomme van die Koran speel af in n Joodse kwartier in Parys in die sestiger jare. Die gekwelde Joodse seun Moses (of Momo) vind n onwaarskynlike vriend in n eensame Moslem-winkeleienaar, en soos die snaakse en voortreflike verhaal ontvou, wys dit hoe die belangrikste lesse oor lewe en dood geleer word wanneer ons dit die minste verwag. Dawid Minnaar lewer n kragtoer in die meesleurende eenpersoonsvertoning oor die mees onwaarskynlike vriendskap oor geloofs- en generasiegrense heen.

Deel Met Ander:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Meer Nuus

Humerus – die film

Rienie haat self bejammerende mense, maar sy vind haarself op die enkele ergste gruwelikste dag

Scroll to Top