Femme Is Fatale

Momentum Beleggings Aardklop bied aan: Femme Is Fatale.

Marna voel soos ’n pruimedant nadat haar man haar gelos het vir ’n bloedjong bloeisel, en beplan om vir haar dogters in Australië te gaan kuier. Lian weet van kleins af sy is in die verkeerde lyf en spaar elke sent vir hormoonterapie. Khanyi maak huise skoon en droom daarvan om skoonheidsterapie te studeer. Meeste vroue word een of ander tyd gekonfronteer deur geslagsgebaseerde geweld, maar niemand luister nie.

Elzabé Zietsman is “going to try her best to make you listen. With a script which is as blunt and blistering as it is determined, she hits where it hurts most. Being the veteran she is, there’s not a note, a line or a hair out of place and she shows what contemporary cabaret can achieve when done with heartfelt honesty. It’s a courageous and memorable performance.” – Diane de Beer

Benoem vir ’n 2023-Fiësta-prys vir beste musiekgedrewe produksie.

Met: Elzabé Zietsman en Tony Bentel
Teks: Bruce Little
Regie: Eloise Clasen
Musiekverwerking: Tony Bentel
Komponis/Oorspronklike musiek: Verskeie
Vervaardiger: Drama Drama 
Ondersteun deur: NATi

Genre: Kabaret
Taal: Afrikaans, Engels
Tydsduur: 65 min.
Gradering: Geen o.16 (T/G/N)
Venue: Konservatorium
Datum en tyd: 6 Okt 10:00, 7 Okt 13:00
Kaartjies: R180, R160 (Aardklop Hartsvriende, Pensioenarisse)

Scroll to Top