Food Theatre: Silwerdoekdisse

Momentum Beleggings Aardklop bied aan: Food Theatre: Silwerdoekdisse.

Geurige disse is allermins net ter wille van oorlewing, dit is ’n integrale deel van kultuur en tradisie. Geen wonder nie dat kos in rolprente gebruik word om verskeie betekenisse oor te dra – dit onthul dikwels diep narratiewe, skep metafore, verklap geheime van karakters en dien dikwels as ’n goue draad in plot-ontwikkeling. Herleef en ervaar kostonele en proe ikoniese en simboliese disse uit flieks! Word meegevoer met ’n toer van ruik, proe, demonstrasies en interessante feite!

Met: Nathan Robinson (uitvoerende sjef by The Roots) 
Vervaardiger: The Roots, Potchefstroom Chef Academy at Roots

Genre: Leefstyl
Taal:
Afrikaans, Engels
Gradering: Geen o.18 (A)
Tydsduur: 150 min.
Venue: The Roots Garden Room
Datum en tyd: 6 Okt. 16:00, 7 Okt. 16:00
Kaartjies: R280

Scroll to Top