Floreer finansieel met PJ & Geo Botha en Robert J van Eyden

Momentum Beleggings Aardklop bied aan: Floreer finansieel met PJ & Geo Botha en Nadine Petrick.

In hierdie ekonomie droom ons almal van ryk word en ryk bly, maar dit is makliker gesê as gedaan. Die skrywers van twee nuwe boeke oor finansiële welvaart gesels met mekaar oor hul sleutels tot sukses en wat mense kan doen om finansiële vryheid te bekom. Kom luister na PJ & Geo Botha (Word ryk, bly ryk) en Nadine Petrick en vind uit hoe jy finansieel kan floreer. Aangebied deur Penguin Random House. Kom luister en kuier saam by die ATKV-Boeke-oase.

Met: PJ & Geo Botha en Nadine Petrick
Aangebied deur: Penguin Random House
Moontlik gemaak deur: LW Hiemstra Trust, ATKV

Taal: Afrikaans
Gradering: Gesin
Tydsduur: 60 min. 
Venue: The Roots Sonkamer
Datum en tyd: 7 Okt 09:00
Kaartjies: Gratis

Scroll to Top