Magnate en slaggate met TJ Strydom, Niel Joubert en Piet le Roux

Momentum Beleggings Aardklop bied aan: Magnate en slaggate met TJ Strydom, Niel Joubert en Piet le Roux.

Suid-Afrika is ’n moeilike plek om sake te doen, tog kry sommige entrepreneurs dit reg om fortuine te maak, maatskappye te bou en werk te skep. Hoe slaag hulle tussen al die slaggate? En wat behoort Suid-Afrika te doen om nog Oppenheimers, Motsepes, Bassons en Ruperts te kweek? Skrywers Niel Joubert (Whitey: Sakereus van Shoprite) en T.J. Strydom (Christo Wiese: Risiko & rykdom en Koos Bekker’s Billions) is in gesprek met Sakeliga se uitvoerende hoof, Piet le Roux. Aangebied deur Penguin Random House en Tafelberg. Kom luister en kuier saam by die ATKV-Boeke-oase.

Met: TJ Strydom en Niel Joubert
Gesprekleier: Piet le Roux
Aangebied deur: Penguin Random House en Tafelberg
Moontlik gemaak deur: LW Hiemstra Trust, ATKV

Taal: Afrikaans
Gradering: Gesin
Tydsduur: 60 min. 
Venue: The Roots Sonkamer
Datum en tyd: 7 Okt 10:30
Kaartjies: Gratis

Scroll to Top