Hoekom stotter ons pa’s so met Carla Coetzee, Deon Lamprecht en Johan de Waal

Momentum Beleggings Aardklop bied aan: Hoekom stotter ons pa’s so met Carla Coetzee, Deon Lamprecht en Johan de Waal.

Watter soort manlikheid behoort ons na te streef en hoekom bestaan daar ’n term soos toksiese manlikheid? Uitgewer Carla Coetzee gesels met Deon Lamprecht en Johan de Waal, twee mans wat onder andere hul stories aan Anelia Heese vertel het in Diensplig: Waarom stotter ons pa’s so? Sy het met meer as 50 voormalige dienspligtiges gepraat om te probeer uitvind wat die ondervinding aan hulle gedoen het, en hoekom dit jare later nog soveel impak het. Dis hier waar die meeste die ander betekenis geleer het van die woord “kontak”, moes hoor hulle moet “reg wees vir doodmaak”, of gesien het hoe ’n maat sterf. Aangebied deur Tafelberg. Kom luister en kuier saam by die ATKV-Boeke-oase.

Met: Deon Lamprecht en Johan de Waal
Gesprekleier: Carla Coetzee
Aangebied deur: Tafelberg
Moontlik gemaak deur: LW Hiemstra Trust, ATKV

Taal: Afrikaans
Gradering: Gesin
Tydsduur: 60 min. 
Venue: The Roots Sonkamer
Datum en tyd: 4 Okt 13:30
Kaartjies: Gratis

Scroll to Top