Misdaad langs die Walviskus met Irna van Zyl

Momentum Beleggings Aardklop bied aan: Misdaad langs die Walviskus met Irna van Zyl.

Kwaaiwater is die blitsverkoperskrywer Irna van Zyl se vyfde spanningsroman. Speuradjudant Storm van der Merwe is terug vir die grootste uitdaging van haar loopbaan. Binne drie dae is daar drie slagoffers. Sal sy die moordenaar in sy spore kan stuit? Dalk kan oudkollega Andreas Moerdyk by die ondersoek hand bysit? Thys Human gesels met Irna om uit te vind wat broei en knoei langs die Walviskus (waar sy én haar karakters woon). Aangebied deur Human & Rousseau. Kom luister en kuier saam by die ATKV-Boeke-oase.

Met: Irna van Zyl
Gesprekleier: Thys Human
Aangebied deur: Human & Rousseau
Moontlik gemaak deur: LW Hiemstra Trust, ATKV

Taal: Afrikaans
Gradering: Gesin
Tydsduur: 60 min. 
Venue: The Roots Sonkamer
Datum en tyd: 3 Okt 13:30
Kaartjies: Gratis

Scroll to Top